thomas | Дата: Четверг, 17.04.2025, 15:52 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Коли я тільки починав навчання, був великий страх за кермом. Особливо в перші кілька занять здавалося, що не зможу все правильно зробити, що не впишуся в поворот або забуду переключити передачу. Багато новачків переживають те ж саме — боязнь помилитися на дорозі, відчуття, що ситуація може вийти з-під контролю. Щоб подолати цей страх, потрібно розуміти, що помилки — це частина процесу. І найкраще, коли є терплячий інструктор, який не тисне, а допомагає адаптуватися до нових умов. Важливо почати з малого і поступово набиратися досвіду. Як тільки я почав більше практикувати, зрозумів, що більшість ситуацій можна прогнозувати і контролювати. У "Автошколі Магістраль" мені допомогли не тільки з технікою водіння, а й з тим, щоб відчути впевненість за кермом. Крок за кроком страх проходить, коли бачиш, що ти здатен все контролювати. Більше інформації на сайті: https://magistral.org.ua/ Також за номером: 0675354644 Головне — не бійтеся починати, і не вимагайте від себе ідеальних результатів з першого разу. Адреса: вулиця Опільського, 8, Львів, Львівська область, 79018
|
|
| |